fbpx
  • Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga.
  • Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

  • Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs, poti vizualiza cosul de cumparaturi, poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

  • Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare si metoda de plata dorita (plata ramburs la curier partener sau plata cu cardul prin intermediul Netopia)

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Am citit și sunt de acord cu termenii si conditiile impuse de acest site.” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Plaseaza comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

  • Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?
  1. Daca esti client nou, completeaza doar datele de facturare si apasa butonul “Trimit comanda”.
  2. Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola contului si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, apasa “Plaseaza comanda”.
  • Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.