fbpx

Infintat in anul 2018, Solid Tech are ca scop comercial vanzare produselor electronice de buna calitate.

Solid Tech cauta, testeaza si achizitioneaza in permanenta produse noi si inovative, avand ca scop aducerea unei bune satisfactii a clientilor dar si aducerea unui plus de competivitate pe o piata invadata de produse electronice.

Am inceput activitatea prin dedicarea unei echipe de research & test pentru domeniul castilor audio(impreuna cu tehnologie wireless, tehnologie CVC, noise reduction dar si alte evolutii practice), a incarcatoarelor wireless s a diverselor tehnologii de incarcare (QC 2.0, QC3.0, adaptive charging) si de asemenea suntem in continua dezvoltare.

Impreuna cu furnizori de top recunoscuti la nivel global, dezvoltam produse noi menite sa iti aduca un plus de productivitate si satisfactie in viata de zi cu zi.

Pe site-ul nostru poti sa gasesti produse recunoscute la nivel mondial, produse care isi face bine integrarea pe pietele Amazon, Ebay, Emag.

Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa contactati Responsabilul Solid Tech protectia datelor la adresa de e-mail contact@solidtech.ro sau prin posta sau curier la adresa Strada Performantei 30-32, Sector 6, Bucuresti.

Solid Tech este denumirea comerciala al SC Solid Tech Engineering SRL persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Strada Performantei, Sector 6, cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/16279/12.11.2018, cod unic de inregistrare fiscala 40142624 (in continuare Solid Tech” sau “noi”). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.